Информации за проектот

По реновирањето на првиот бизнис кој беше снимен и објавен на Google во РМ, потребно беше да се освежи и виртуелната тура. За тоа се погрижи тимот на SeeInside.mk

Погледнете како денес излгеда “Micei International”

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment