Информации за проектот

Урбано место, уникатен амбиент и одлични забави се некои од карактериситките на “Radio Bar” – Тирана.

Место кое секако треба да го посетите лично, за да се уверите.

А претходно, посетете го виртуелна како би знаеле што да очекувате.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment