Информации за проектот

Првиот наш проект во Косово е дирекцијата на “SIGAL” осигурување.

Европскиот бренд за осигурување, одлучи да ја претстави својата локација во Косово преку виртуелната тура на број 1 светскиот интернет пребарувач GOOGLE, и да ги увери своите идни клиенти, дека станува збор за автентична локација.

Погледнете го проектот.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment