Информации за проектот

Омиленото албанско пиво се произведува во “Birra Tirana”. Овој бренд ги отвори вратите на уживателите на нивните производи, од погоноите на најголемата пивница во Албанија која сега е достапен на платформите на GOOGLE. Уживателите можат да видат каде се произведува нивното омилено пиво.

Меѓу другото, “Birra Tirana” врши дистрибуција низ цела Албанија, па за таа цел Google овозможува овој бизнис да биде обележан и верификуван како бизнис низ цела Албанија.

Посетете го и погледнете го процесот на производство на најпознатото албанско пиво од удобноста на Вашиот мобилен телефон или персонален компјутер.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment