Информации за проектот

Светски познатиот бренд за козметика од органски призводи отвори своја продавница во Приштина. Со цел оваа локација да биде добро промовирана и полесно пронајдена, тие го ангажираа нашиот тим да се погрижи за тоа.

See Inside MK тимот ја обележа и верификува нивната локација на Google Maps, ја позиционирање на Google Search, и сними и објави виртуелна прошетка на Google, со цел потенцијалните купувачи да можат да ја посетат локацијата уште пред да се појават таму.

Посетете ја и Вие!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment