Информации за проектот

“Volkswagen” – Тирана е член на “Porsche Group” и официјален застапник за возила од програмата на Volkswagen и Audi за Албанија.

Нашиот тим го позиционираше, верификуваше, го сними и објави на Google Maps и Google Search овој ексклузивен салон, со цел да презентираме на корисниците на Google, а тие да можат полесно да го пронајдат и да се одлучат да појдат таму.

Посетете го од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment