Информации за проектот

На наше огромно задоволство, го имаме првиот бутик за ексклузивна брендирана гардероба во Македонија, опфатен со проектот Google Street View for Business.

“City Fashion” во Сити Мол е сега достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, да биде пронајден на Google Maps и Google Search, да биде посетен виртуелно, и потенцијалните купувачи/ посетители да се информираат за работното време, нови производи, попусти или промоции.

Погледнете го проектот!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment