Информации за проектот

Земајки го во предвид фактот дека 90% од странските патувачи го користат Google Maps како примарна алатка за планирање на нивните патувања, Дуки Дасо ја препозна потребата да биде поставен на најористената апликација во светот, и да биде достапен за потенцијалните купувачи (главно од Грција), со цел тие да се одлучат да ја посетат оваа локација.

За тоа се погрижи нашиот тим кој ја постави локацијата на Google Maps и Google Search, ја верификуваше и оптимизираше (со цел да биде полесно пронајдена), сними виртуелна посета и ја објави на Google.

Сега, Дуки Дасо во Гевгелија може да биде посетена од било каде во светот преку интернет, виртуелно, пред потенцијалните купувачи да се одлучат да ја посетат во живо.

Посетете ја и Вие!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment