Информации за проектот

Чест и задоволство ни е да ВИ ја претставиме првата агенција за недвижности во Македонија, која беше вклучена во проектот Google Street View for Business!

Станува збор за “CW Forton” која е членка на групацијата “CUSHMAN & WAKEFIELD”, и сега е достапна да биде пронајдена на Google, за секој корисник на светскиот интернет пребарувач бр.1 кој има потреба од овие услуги.

За “CW Forton” Македонија, овозможивме опција тие да споделуваат информации и новитети директно на Google Maps и Google Search, со цел корисниците на Google да добијат информации за нивната работа.

Посетете ги нивните канцеларии, и дознајте каде можете да ги најдете, пред да појдете таму.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment