Информации за проектот

Официјално првата шпедиција во Македонија, поставена, верификувана, оптимизирана и достапна на Google да биде пронајдена и посетена од било каде во светот е ЈУБА Шпедиција.

Поставени за лесно да бидат пронајдени на најкористената мобилна апликација во светот Google Maps, со снимена и објавена виртуелна тура, достапна за секој кој сака да знае што да очекува од оваа локација.

Посетете ја ЈУБА од удобноста на Вашиот персонален компјутер или мобилен уред!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Интерактивна виртуелна интернет страница

Користејќи го до сега, највозбудливиот начин на претставување на компанија, искреиравме ИНТЕРАКТИВНА ВИРТУЕЛНА ВЕБ СТРАНИЦА!

Уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment