swarovski city mall

Информации за проектот

Продавницата за светски познатиот бренд “Swarovski” која се наоѓа во City Mall во Скопје, располага со најновите модели на накит од реномираниот бренд. Вработените кои се со исклучително познавање, најљубезно ќе Ве пречекаат и ќе Ви помогнат да го одберете она што највеќе Ви прилега на Вас, а водено ќе го задоволи и Вашиот вкус.

За “Swarovski“ City Mall изработивме виртуелна тура со 10 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал од овој огромен избор на префинет накит. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги поглелднете директно на Google Maps. Ја вградивме виртуелната тура и на нивната Facebook фан страна, под копчето “See Inside”.

Google my Business профилот на Swarovski City Mall покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација до него

Креирањето на бизнис профилот на една компанија на Google е неопходна и еднократна инвестиција. Доколку се согласувате, регистрирајте се на овој линк.

Виртуелна тура

Поставување и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment