Endomak Skopje

Информации за проектот

Ендомак е стоматолошка клиника која се наоѓа во Скопје. Сместена е на ул. Владимир Комаров во Аеродром, веднаш позади “Палма”. Тука секогаш ќе бидете пречекани од врвно обучени стоматолози кои безрезервно ќе се посветат на здравјето на Вашите заби. Ординациите на ЕНДОМАК се модерно уредени и ги задоволуваат највисоките стандарди за просторно организирање и функционалност.

За овој објект изработивме виртуелна посета со 360° панорамски фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал, за потенцијалните пациенти однапред да можат да се запознаат со модерните ординации кои ќе се грижат за здравјето на нивните заби. Исто така изработивме и професионални фотографии кои се достапни на Google Maps и Google Search, а постои можност клиентот да ги користи на било кој медиум, и за било која намена.

Google my Business профилот на Ендомак Скопје покрај виртуелната посета и фотографиите, ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување
  • Точна локација на Google Maps со можност за директна навигација од мобилни уреди
  • линк до Веб страна

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google my Business е основниот чекор кој треба секој бизнис да го преземе. Доколку Ви требаат повеќе информации за тоа како и Вашиот бизнис да постои на Google, регистрирајте се на овој линк.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment