Информации за проектот

Еден од најголемите слатки “проблеми“ на секоја идна невеста е да ја одбере својата идеална венчаница. Тие трошат часови, денови, па и месеци да се одлучат од каде ќе ја набават можеби најважната работа за нивниот најубав ден во животот.

Тимот на SeeInside.mk се погрижи да ја претстави “Geraldina Sposa” на Google, со цел да ја олесниме потрагата на идните невести на бутици и атељеа за венчаници. Тие сега можат многу полесно да дојдат до информација каде да појдат и да организираат еден голем дел од нивната свадба. Можат да го посетат ова атеље од било каде во светот, во било кое време од удобноста на својот персонален компјутер или мобилен телефон.

Посетете го и Вие!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment