Информации за проектот

Голема чест и задоволство на нашиот тим е да спроведува проекти кои се од огромно значење за развој на туризмот. Таков проект беше спроведен во Град Скопје, поточно наменет за промоција на Меморијален Музеј на Илегалните Работилници за Оруже.

Тимот на SeeInside.mk ја постави локацијата на музејот на Google Maps и на Google Search, со цел потенцијалните посетители да го пронајдат полесно, ја оптимизираше истата со цел таа да биде вбројана помеѓу резултатите при пребарувања на сродни категории, и сними и објави виртуелна прошетка, со цел потенцијалните посетители да дознаат со какви содржини може да се запознаат, при нивната посета.

Посетете го и Вие виртуелно, преку удобноста на Вашиот персонален компјутер или мобилен телефон.

Виртуелна посета

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment