Информации за проектот

За прв пат, нашиот тим имаше можност да сними ексклузивен ресторан, кој ги отвори вратите не само од просторот за гости, туку и од својата кујна, со цел да ја претстави и доближи својата инвестиција во висок стандард на подготвување на храна.

Ова ултра модерно и урбано место, сега е достапно да биде пронајдено и посетено преку светскиот интернет пребарувач бр.1 Google, и неговите платформи Google Maps и Google Search.

Посетете го “EQUILIBRIUM restaurant & bar” во детали, пред да појдете таму, и уверете се во неговата понуда!

Виртуелна прошетка

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment