Информации за проектот

До сега, еден од најголемите објекти, со деликатни а сепак возбудливи движења низ просториите со кои располага, снимен и објавен на платформите на Google е “Park Hotel & Spa” – Скопје.

Модерен, ексклузивен и смирен амбиент, подготвен да ги дочека и најпребирливите, сега достапен за сите корисници на Google во светот, да го посетат и да знаат што да очекуваат кога ќе го одберат ова место за својот престој.

Посетете го објектот, неговите соби, фитнес и спа центарот, конференциските сали и ресторанот, од удобноста на Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment