Информации за проектот

Престижниот бренд за облека и аксесоари “Max Mara Weekend” во Тирана, е позициониран, верификуван, снимен и објавен на платформите на Google, достапен за целиот свет.

Погледенте…

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment