Информации за проектот

Уште еден бутик за ексклузивна гардероба и производи во Тирана, снимен, позициониран, верификуван и објавен на платформите на Google.

“Stefanel” – Тирана, Албанија е сега достапен за сите корисници на Google.

Посетете го.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment