Информации за проектот

Несекојдневно и автентично место за уживање во италијанските паста специјалитети е одлика на ресторанот “Pasta Da Puci” во Тирана, Албанија.

Бидејќи ресторанот е отворен како за домашни така и за странски гости, ние овозможивме да биде достапен на платформите кои најчесто секој патувач ги користи, а тоа се Google Maps и Google Search. Секој потенцијален гостин има можност да го посети виртуелно, пред да се појави таму.

Посетете го и Вие!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment