Информации за проектот

Уште еден бизнис од несекојдневна категорија кој го поставивме, снимивме и објавивме на Google е Радио и ТВ станицата “SCAN” – Тирана, Албанија.

Овој познат медиум освен преку својата програма на ТВ и Радио сега е достапен и преку светскиот пребарувач бр. 1 во светот Google и неговите платформи Maps и Search.

Овозможивме да нивните гледачи и слушатели видат каде се создава нивната омилена програма, со тоа што може да го посетат овој медиум виртуелно од својот мобилен уред или персонален компјутер.

Посетете го и Вие.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment