Информации за проектот

На далеку прочуените специјалитети од јагнешко месо, во прекрасен амбиент, посетени и признаени од многу странски гости – Јавор Агапи Мрзенци е првиот ресторан во Гевгелија достапен на платформите на Google, да биде посетен виртуелно од било каде во светот.

94% од светските патувачи, го користат Google Maps со цел да ги испланираат своите патувања. Сега, Јавор Агапи Мрзенци, има уште поголеми шанси да се најде на нивната листа на места кои ќе ги посетат.

Посетете ги и Вие од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификување на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment