Информации за проектот

ОФИЦИЈАЛНО – првиот ресторан во Струмица кој е фотографиран, позициониран, верификуван и објавен на платформите на Google – Maps и Search е Ресторан Пиликатник.

Удобен амбиент, одлична услуга пристапни цени и дефинитивно највкусните рибни и морски специјалитети се одлика на овај најпосетен ресторан во Струмица.

Пиликатник е сега достапен и на Google Maps и Google Search, со цел потенцијалните гости полесно да го пронајдат, и да го посетат уште пред да се појават таму.

Опфаќањето на Пиликатник во овој проект се очекува да донесе подобра позиционираност на платформите на Google, во случај кога корисниците на Google пребаруваат “Ресторан во своја близина“ “Ресторан во Струмица“ или “Рибен ресторан“

Посетете го и Вие од својот персонален компјутер или мобилен телефон.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификување на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment