Robevski Luxury Rooms in Bitola powered by SeeInside.mk

Информации за проектот

Robevski Luxury Rooms – нашиот најнов проект во Битола!

Нашиот прв клиент во срцето на Битола – Широк Сокак. Тие воедно се и првите апартмани, фотографирани, снимени и објавени за Google!

Градот Битола, на далеку познат по својата историја, култура а пред се убавина, станува се поатрактивна дестинација за странците. Понудата од историско и клутурно наследство е огромна.

Со цел овие гости да се сместат во Битола, првата платформа каде пребаруваат такви информации е Google. Google Maps е на првото место, каде се пребаруваат локации кои треба да се посетат.

Листа на пребарувани активности на Google Maps е сочинета од:

  • Сместувањето
  • Појадокот и вечерата
  • Знаменитости
  • Шопинг
  • Останати активности

“Robevski Luxury Rooms” се првите апартмани во Битола кои го препознаа потенцијалот на Google. Специфичноста и убавината на понудата мораат да бидат видени, за секој турист да посака да биде гостин. Приказната на апартманите раскажана преку уникатните имиња на секоја соба, претставува несекојдневно доживување. Менаџментот веднаш го прифати начинот за најдоброто претставување на својата понуда. Имено, преку Google, нивните апартмани се комплетно претставени пред потенцијалните гости. Google со својата “Street View for Business” технологија, дозволува виртуелна посета. Оваа посета е достапна на Google Maps за сите интернет корисници во светот. 24 часа на ден, од секој мобилен уред или компјутер, корисниците можат да ги посетат апартманите, уште пред да се појават таму.

По комплетирање на овој проект,“Robevski” се стекна со 50% поголеми шанси да биде одбран во однос на другите апартмани во својата околина. Според светските истражувања, виртуелната посета ја гради довербата со потенцијалниот гостин. Таа го доловува објектот во реалност, и дава чувство како гостинот да е веќе таму.

Тимот на “SeeInsideMK” се погрижи “Robevski” биде снимен и објавен на Google со најквалитетни 360 панорами (во висока резолуција). Секој апартман е доловен во целост и во детали. На виртуелната посета, се гледаат сите составни делови од собите кои се важни за гостинот.

Погледнете ја виртуелната посета и Вие, и запознајте се со “Robevski Luxury Rooms”

Доколку сметате дека и Вашата локација треба да биде целосно презентирана на Google Maps и Google Search, контактирајте нѐ!

Robevski Luxury Rooms – нашиот најнов проект во Битола!

Нашиот прв клиент во срцето на Битола – Широк Сокак. Тие воедно се и првите апартмани, фотографирани, снимени и објавени за Google!

Градот Битола, на далеку познат по својата историја, култура а пред се убавина, станува се поатрактивна дестинација за странците. Понудата од историско и клутурно наследство е огромна.

Со цел овие гости да се сместат во Битола, првата платформа каде пребаруваат такви информации е Google. Google Maps е на првото место, каде се пребаруваат локации кои треба да се посетат.

Листа на пребарувани активности на Google Maps е сочинета од:

  • Сместувањето
  • Појадокот и вечерата
  • Знаменитости
  • Шопинг
  • Останати активности

“Robevski Luxury Rooms” се првите апартмани во Битола кои го препознаа потенцијалот на Google. Специфичноста и убавината на понудата мораат да бидат видени, за секој турист да посака да биде гостин. Приказната на апартманите раскажана преку уникатните имиња на секоја соба, претставува несекојдневно доживување. Менаџментот веднаш го прифати начинот за најдоброто претставување на својата понуда. Имено, преку Google, нивните апартмани се комплетно претставени пред потенцијалните гости. Google со својата “Street View for Business” технологија, дозволува виртуелна посета. Оваа посета е достапна на Google Maps за сите интернет корисници во светот. 24 часа на ден, од секој мобилен уред или компјутер, корисниците можат да ги посетат апартманите, уште пред да се појават таму.

По комплетирање на овој проект,“Robevski” се стекна со 50% поголеми шанси да биде одбран во однос на другите апартмани во својата околина. Според светските истражувања, виртуелната посета ја гради довербата со потенцијалниот гостин. Таа го доловува објектот во реалност, и дава чувство како гостинот да е веќе таму.

Тимот на “SeeInsideMK” се погрижи “Robevski” биде снимен и објавен на Google со најквалитетни 360 панорами (во висока резолуција). Секој апартман е доловен во целост и во детали. На виртуелната посета, се гледаат сите составни делови од собите кои се важни за гостинот.

Погледнете ја виртуелната посета и Вие, и запознајте се со “Robevski Luxury Rooms”

Доколку сметате дека и Вашата локација треба да биде целосно презентирана на Google Maps и Google Search, контактирајте нѐ!

Виртуелна посета

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment