Информации за проектот

Уникатно место во Албанија, каде понудените производи во ресторанот се од сопствено органско производство, произведени на фармата во склоп на ресторанот.

Со цел ова место да се доближи до светските патувачи, го снимивме и објавивме на платформите на Google. Сега, оние љубители на уникатното уживање во органска храна, можат да го посетат ова место и да се уверат во неговата автентичност.

Посетете го и Вие!

Виртуелна тура

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment