Оптика Маја

Информации за проектот Една од почестите потреби на гевгеличани, а и на соседите од Грција, се оптичките помагала. Оптика Маја е првата оптика во Гевгелија, снимена и објавена на платформите на Google. Сега тие можат полесно да се одлучат каде да појдат, бидејќи можат претходно да ја посетат од својот персонален компјутер или мобилен телефон.…

“UKA Farm” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уникатно место во Албанија, каде понудените производи во ресторанот се од сопствено органско производство, произведени на фармата во склоп на ресторанот. Со цел ова место да се доближи до светските патувачи, го снимивме и објавивме на платформите на Google. Сега, оние љубители на уникатното уживање во органска храна, можат да го посетат…