“Universiteti Luarasi” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Официјално, првиот приватен универзитет во Албанија кој беше снимен и објавен на платформите на Google е “Universiteti Luarasi”. Достапен за идните студенти, кои сакаат да знаат каде ќе го продолжат своето образование, преку платформите на Google, тие можат полесно да го пронајдат и да се информираат за нивниот објект и што тој…

“TBU – Tirana Business University” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Еден од попознатите приватни установи за висико образование во Албанија – Tirana Business University (TBU), го снимивме и објавивме на Google. Земајќи го во предвид фактот дека идните студенти најчесто истражуваат на Google каде ќе го продолжат своето образование, ние со овој проект го доближивме TBU кон нив. Тие сега имаат можност…