Хотел “AVRA by the Sea” – Ормос Панагиас, Халкидики, – Грција

Информации за проектот Првиот наш проект, целосно сработен од тимот на SeeInsideMK во Грција е “Avra Hotel by the Sea”. Се наоѓа на полуостровот Halkidiki, поточно во местото Ormos Panagias. Мало и мирно пристанишно место, каде можете да уживате во тишината и пријатната атмосвера. Хотелот нуди удобно сместување за своите гости, како и прекрасен ресторан…

Хотел Гогов – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Хотел Гогов е првиот хотел кој се наоѓа во центарот на градот Пехчево, во Малешевскиот предел на РМ. Ексклузивно сместување, достапно за секого, кое ќе понуди многу содржини за своите гости, како СПА центар, Фитнес центар, прекрасна тераса и ресторан, и многу други услуги. За овој хотел изработивме виртуелна тура и ја…

Апартмани “КИМ“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Сместувачките капацитети во Пехчево ги збогатува КИМ Апартманите, кои се наоѓаат на самиот плоштад. Опремени се модерно и удобно, за целосно задоволство на гостите. На дофат во непосредна близина се сите возбудливи содржини кои градот Пехчево ги нуди. За нив изработивме виртуелна тура на Google, ги верификувавме и оптимизиравме со цел полесно…

“Park Hotel & Spa” – Скопје

Информации за проектот До сега, еден од најголемите објекти, со деликатни а сепак возбудливи движења низ просториите со кои располага, снимен и објавен на платформите на Google е “Park Hotel & Spa” – Скопје. Модерен, ексклузивен и смирен амбиент, подготвен да ги дочека и најпребирливите, сега достапен за сите корисници на Google во светот, да…

apartmani budva

“HMD” апартмани – Будва, Црна Гора

Виртуелната тураИнформации за проектот Во потивкиот дел од Будва, се наоѓа Апартмани ХМД, чии сопственици препознаа потреба да бидат презентирани на своите потенцијални гости – виртуелно. Сега, можат да бидат посетени од било каде во светот, презентирајќи ја својата автентичност, со цел гостите да знаат што да очекуваат. Посетете ги и Вие, и одлучете дали…

“Vila Sigal” – Поградец, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот На брегот на Охридското езеро, од страната на Р. Албанија, во мирниот дел на градот Поградец се наоѓа “Vila Sigal”. Појдете на Google платформите и побарајте информации за оваа вила. Посетете ја виртуелно од било каде во светот, и запознајте се со нејзината понуда. Ви се допадна?Побарајте понуда

“Vila Sigal” – Корча, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Посетителите на уникатната Корча, Р. Албанија, имаат можност да ја изберат “Vila Sigal” како своја дестинација за престој, додека уживаат во убавините на културната и историска престолнина на Албанија. Секако, прво можат да ја посетат преку Google платформите, и да знаат што да очекуваат кога ќе пристигнат. Погледнете ја и Вие…

Хотел “Alexandar Square” – Скопје

Виртуелната тураИнформации за проектот Прекрасниот амбиент и одличната локација на хотелот Alexandar Square, ги снимивме и претставивме на Google платформите. Потенцијалните посетители на Скопје сега можат да го посетат хотелот,  и да знаат што да очекуваат од него, со цел да го олеснат сопствениот избор за сместување, Посетете го и Вие. Ви се допадна?Побарајте понуда