АЛФИ Техноцентар – Куманово, Македонија

Информации за проектот Официјално, најголемиот проект во Македонија, снимен и објавен на Google со повеќе од 160 панорами е Алфи Техноцентар! Горди сме што успеавме да се спротиставиме на овој голем предизвик, кој на крајот се покажа како успешно завршен проект. Алфи Техноцентар е достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот GOOGLE и неговите…

Рептил Маркет – Ново Лисиче

Информации за проектот Уште еден маркет од популарниот ланец маркети Рептил – снимен и објавен на платформите на Google. Достапен за сите корисници на Google, кои имаат потреба од набавка секојдневните намирници. Посетете го Рептил во Ново Лисиче од Вашиот мобилен уред или персонален комјутер! Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

Рептил Маркет – Бутел

Информации за проектот Втората локација која ја снимивме, позициониравме и објавивме на платформите на Google, за брендот Рептил Маркети, е маркетот бр.10 кој се наоѓа во населба Бутел. Тој е сега позициониран како препорачана дестинација на корисниците на Google, кои пребаруваат маркет во нивна близина. Погледнете го проектот… Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

Рептил Маркет – Влае

Виртуелната тураИнформации за проектот Уште една локација на ланецот Рептил Маркети овој пат во Влае, снимена и објавена на Google платформите. Посетете ја виртуелно од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер, и погледнете што да очекувате кога ќе се појавите. Ви се допадна?Побарајте понуда

Рептил Маркет – Рузвелтова

Информации за проектот Ланецот на РЕПТИЛ Маркети е препознатлив по најдобрата услуга во градот. Компанијата е основана врз темелите на поранешните самопослуги Центро, преку модернизирање на постоечките локации и вработување на дел од искусниот персонал. Првата локација на РЕПТИЛ Маркети ја снимивме и објавивме на Google, со цел да биде подостапна преку број 1 интернет…

“ECO Market” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот “Eco Market” – Албанија, е еден од најголемите и најснабдените ланци на супер маркети во Албанија. За една од многуте нивни локации изработивме виртуелна тура и ја позициониравме на Google платформите, со цел потенцијалните купувачи да можат да се уверат во автентичноста на бизнисот, и понудата на самиот маркет. Посетете го…