Оптика Маја – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Една од почестите потреби на гевгеличани, а и на соседите од Грција, се оптичките помагала. Оптика Маја е првата оптика во Гевгелија, снимена и објавена на платформите на Google. Сега тие можат полесно да се одлучат каде да појдат, бидејќи можат претходно да ја посетат од својот персонален компјутер или мобилен телефон.…

Прима Оптика – Скопје

Информации за проектот Посебно не прави горди да Ви ја претставиме официјално и првиот бренд на оптики во Македонија снимени и објавени на платформите на Google. Достапни да бидат лоцирани на број 1 светскиот интернет пребарувач, како и да бидат посетени од било каде во светот – виртуелно. Погледнете како изгледаат Прима Оптика во ГТЦ и…

“Lux Optika” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште една ексклузивна продавница за оптички помагала како дел од ланецот на “Lux Optika” – Тирана, снимена и објавена на платформите на Google, со цел нивните идни клиенти да можат полесно да ги лоцираат и посетат. Погледнете го проектот. Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

“Optika 1” – Тирана, Албанија

Виртуелната тура на продавница “RING MALL” – ТиранаВиртуелната тура на продавница “Rruga Kavajes” – Тирана, АлбанијаИнформации за проектот “Optika 1” – Тирана, е првата и најексклузивната продавница за оптички помагала во Албанија, снимена и објавена на платформите на Google. Со своите 2 локации, веќе позиционирани на Google Maps и Google Search, корисниците можат полесно да…