“Stefanel” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште еден бутик за ексклузивни производи во Тирана, снимен, позициониран и објавен на платформите на Google. “Stefanel” – Тирана, Албанија е сега достапен за сите корисници на Google. Посетете го. Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

“Max Mara Weekend” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Престижниот бренд за облека и аксесоари “Max Mara Weekend” во Тирана, е позициониран, снимен и објавен на платформите на Google, достапен за целиот свет. Погледенте… Виртуелната тураВи се допадна?Побарајте понуда

“Premium Watches & Jewellery” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Најлесниот начин купувачите на елитен накит и часовници да ја пронајдат вистинската продавница, е преку платформите на Google. А таму, Premium Watches & Jewelry е достапен да биде посетен, како купувачите би знаеле што да очекуваат. Посетете го и Вие од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Ви се допадна?Побарајте понуда

swarovski city mall

Swarovski City Mall – Скопје

Виртуелната тураИнформации за проектот Swarovski City Mall Продавницата за светски познатиот бренд Swarovski која се наоѓа во City Mall во Скопје располага со најновите модели на накит од реномираниот бренд. Вработените кои се со исклучително познавање, најљубезно ќе ве пречекаат и ќе ви помогнат да го одберете она што највеќе ви прилега на вас, а…