“Продавница за покуќнина“ – Скопје, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “HOMAX” – продавница за покуќнина, е за нас првиот и најголем проект (објект) во Скопје, достапен на Google. Продавница за покуќнина е секојдневна потреба на секое домаќинство. “HOMAX” се наоѓа на популарната Пластичарска улица во Скопје, сместен помеѓу многу други слични продавници. Сепак се издвојува со својата големина, внатрешнo уредување, понуда…

“ECO Market” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Eco Market” – Албанија, е еден од најголемите и најснабдените ланци на супер маркети во Албанија. За една од многуте нивни локации изработивме виртуелна тура и ја позициониравме на Google платформите, со цел потенцијалните купувачи да можат да се уверат во автентичноста на бизнисот, и понудата на самиот маркет. Посетете го и…

Рептил Маркет – Бутел

Информации за проектот Втората локација која ја снимивме, позициониравме и објавивме на платформите на Google, за брендот Рептил Маркети, е маркетот бр.10 кој се наоѓа во населба Бутел. Тој е сега позициониран како препорачана дестинација на корисниците на Google, кои пребаруваат маркет во нивна близина. Погледнете го проектот… Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи…

Рептил Маркет – Ново Лисиче

Информации за проектот Уште еден маркет од популарниот ланец маркети Рептил – снимен и објавен на платформите на Google. Достапен за сите корисници на Google, кои имаат потреба од набавка секојдневните намирници. Посетете го Рептил во Ново Лисиче од Вашиот мобилен уред или персонален комјутер! Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе…

АЛФИ Техноцентар – Куманово, Македонија

Информации за проектот Официјално, најголемиот проект во Македонија, снимен и објавен на Google со повеќе од 160 панорами е Алфи Техноцентар! Горди сме што успеавме да се спротиставиме на овој голем предизвик, кој на крајот се покажа како успешно завршен проект. Алфи Техноцентар е достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот GOOGLE и неговите…