Оптика Скопје – Оптика Призма во Годи Ритејл Парк

Информации за проектот Оптика Скопје е клучна фраза за која е спроведена оваа услуга. Оптика Призма е последната бизнис локација – Оптика, претставена на Google. Новоотворена оптика во Маџари во Godi Retail Park, Призма е локација на која и беа неопходни “Google Business” сервисите. Оптика Призма е создадена од сопственичката структура која повеќе од 15…

Оптика во Скопје – Оптика Призма во Лиса Центар

Информации за проектот Оптика во Скопје е клучна фраза за која е создаден овој проект. Оптика Призма е најновата бизнис локација, претставена на Google. Новоотворена оптика во Аеродром (населба Ново Лисиче), Призма е локација на која и беа неопходни “Google Business” сервисите. Оптика Призма е создадена од сопственичката структура која повеќе од 15 години се…

“Optika 1” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Optika 1” – Тирана, е првата и најексклузивната продавница за оптички помагала во Албанија, снимена и објавена на платформите на Google. Со своите 2 локации, веќе позиционирани на Google Maps и Google Search, корисниците можат полесно да одберат која локација ќе ја посетат. Но претходно можат да се информираат преку виртуелните тури,…

“Lux Optika” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште една ексклузивна продавница за оптички помагала како дел од ланецот на “Lux Optika” – Тирана, снимена и објавена на платформите на Google, со цел нивните идни клиенти да можат полесно да ги лоцираат и посетат. Погледнете го проектот. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

Прима Оптика – Скопје, Македонија

Информации за проектот Посебно не прави горди да Ви ја претставиме официјално и првиот бренд на оптики во Македонија снимени и објавени на платформите на Google. Достапни да бидат лоцирани на број 1 светскиот интернет пребарувач, како и да бидат посетени од било каде во светот – виртуелно. Погледнете како изгледаат Прима Оптика во ГТЦ и…

Оптика Маја

Информации за проектот Една од почестите потреби на гевгеличани, а и на соседите од Грција, се оптичките помагала. Оптика Маја е првата оптика во Гевгелија, снимена и објавена на платформите на Google. Сега тие можат полесно да се одлучат каде да појдат, бидејќи можат претходно да ја посетат од својот персонален компјутер или мобилен телефон.…