“Volkswagen” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Volkswagen” – Тирана е член на “Porsche Group” и официјален застапник за возила од програмата на Volkswagen и Audi за Албанија. Нашиот тим го позиционираше, верификуваше, го сними и објави на Google Maps и Google Search овој ексклузивен салон, со цел да презентираме на корисниците на Google, а тие да можат полесно…