Информации за проектот

Благодарение на потребата од стоматолошки услуги на жителите на нашиот јужен сосед, стоматолошките ординации во Гевгелија имаат полни раце работа.

Но како најлесно нивните пацијенти да ги пронајдат…?

Светски најкористената апликација за пребарување е Google Maps, а втора е Google Search.

Секоја бизнис локација која го препознава овој факт, знае дека мора да биде позиционирана, оптимизирана, верификувана, снимена и објавена на овие платформи.

Дентиција е една од тие бизнис локации. Оваа ординација е сега достапна да биде посетена од било каде во светот, преку Google.

Погледнете како нашиот тим се погрижи за тоа!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment