Информации за проектот

Денталниот центар на Етерна Дент, е уште една локација во Скопје, која ја препозна потребата за соодветно присуство на Google.

Поставена на Google Maps и Google Search, верификувана, оптимизирана и објавена со виртуелна посета, Етерна Дент е сега достапна за секој корисник на Google кој има потреба од стоматолошки услуги, а притоа го користи Google како медиум за пребарување на истите.

Посетете ја и Вие, и запознајте се со Етерна Дент, пред да се појавите таму.

Виртуелна тура

Поставување и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment