Виртуелна посета

Информации за проектот

Апартмани “LOTUS“ – конечно, и првите апартмани во Гевгелија, објавени на Google. Имаме уште еден сопственик кој ја препозна и почуствува потребата од присуство на интернет. Имено, во Гевгелија за многу кратко време се отворија голем број на апартмани. Но не секој од тие е подготвени да ги покани своите гости, да ги посетат, пред тие да дојдат да престојуваат таму.

Апартмани “LOTUS“ ги отвори вратите за сите заинтересирани потенцијални гости. Им овозможи да се запознаат со ова место, пред да дојдат во Гевгелија. Гостите можат да се запознаат со понудата на “LOTUS” виртуелно.

LOTUS” се наоѓа на лесно достапна локација, на самиот булевар во Гевгелија и нуди:

  • Апартман “PARIS“ со два брачни кревети, сопствена бања, фрижидер и тераса.
  • Апартман “ROME“ со брачен кревет и дневен престој, со помошен лежај. Овој апартман нуди сопствена комплетно опремена кујна. На располагање е и сопствена бања.
  • Апартман “VENICE“ со еден брачен и два единечни кревети, сопствена бања и фрижидер
  • Апартман “LONDON“ со два брачни кревети, сопствена бања, фрижидер и тераса
  • Најголемиот апартман “AMSTERDAM” со посебна спална соба, сопствена кујна, бања и тераса. Располага и со простор за дневен престој и помошен лежај.

Апартмани “LOTUS“ обезбедува и приватен бесплатен паркинг, како и бесплатна интернет конекција низ сите простории.

Тимот на SeeInsideMK, се погрижи Апартмани “LOTUS“ да бидат:

  • Соодветно позициониран на Google Maps, за директен пристап преку навигација.
  • Верификуван со обезбеден пристап за сопственикот, кој сега може да ја менаџира својата локација. (да поставува нови фотографии, да одговара на коментари од гости, да ги менува податоците за локацијата и сл…)
  • Оптимизиран, со цел да биде полесно откриен од оние кои имаат потреба од сместување. (се очекува за кратко време да се појавува помеѓу првите 5 препорачани резултати на Google Maps и Search).
  • Снимивме и објавивме виртуелна посета, за да го олесниме изборот на сместување за патувачите.

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment