“Electronic Casino SENATOR – NOEL”

Виртуелна посета

Информации за проектот

“Electronic Casino SENATOR – NOEL”! Уште еден клуб на SENATOR, во срцето на Гевгелија, објавено на Google!

Електронско Казино Сенатор – Ноел е клуб кој се наоѓа во центарот на Гевгелија! Сместен е во непосредна близина на гратското шеталиште.

Тоа значи дека секој домашен или странски посетител кој се наоѓа во центарот на Гевгелија, може многу лесно да го пронајде, да се коцка и забавува. Но пред да се појават таму, корисниците имаат можност да го посетат виртуелно.

“Electronic Casino SENATOR – NOEL” располага со слот машини од реномирани светски брендови како што се:

  • Аматик
  • ЕГТ
  • Новоматик

Секоја слот машина е поврзана на локалниот џекпот со 4 нивоа:

  • МЕГАПОТ (Добијте до 250.000 ден со влог од 50 ден)
  • СУПЕРПОТ (Добијте до 100.000 ден со влог од 20 ден)
  • КЕШПОТ (Добијте до 25.000 ден со влог од 10 ден)
  • МИНИПОТ (Добијте до 5.000 ден со влог од 5 ден)

Електронскиот рулет е поврзан на локален џекпот со 2 нивоа:

  • СУПЕРПОТ (Добијте до 100.000 ден со влог од 500 ден)
  • МИНИПОТ (Добијте до 5.000 ден со влог од 100 ден)

Електронското казино нуди бесплатни пијалоци за посетителите.

 

Електронското казино Сенатор – Ноел, заедно со Сенатор клуб Базен организираат наградни игри. Главните награди се луксузни автомобили и парични награди.

Сите имаат шанса за добивка!

Повелете во Сенатор клуб Ноел – Гевгелија!

SENATOR – HIT THE JACKPOT!

Тимот на SeeInsideMK се потруди и оваа локација да го засили присуството и интеграцијата на Google. Креиравме локација за казиното, која ќе биде подобро индексирана кај оние кои пребаруваат Казина во Гевгелија или поврзани зборови на Google. Ја оптимизиравме локацијата, со цел да добие повеќе органски кликови од конкуренцијата. Ја верификувавме, со цел да обезбедиме пристап за менаџментот на клубот. Поставивме соодветни фотографии и лого, со цел локацијата да биде препознаена од посетителите.

Повелете, посетете го и Вие, пред да се одлучите да појавите таму и да се забавувате!

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment