Electronic Casino SENATOR – Bazen

Виртуелна посета

Информации за проектот

“Electronic Casino SENATOR – Bazen”! Конечно, првото казино во македонскиот Лас Вегас (Гевгелија), објавено на Google! Супер е чувството да се учествува во спроведување на овој проект. На наше задоволство, се сретнавме со првиот Бренд на казина во Македонија, кои ја препозна потребата и го откри потенцијалот на Google. Поготово достапноста во најпосетуваниот град во Македонија од странци.

Електронско Казино Сенатор – Базен е најголемиот Сенатор клуб во Македонија кој се наоѓа во Гевгелија!

Сите оние кои планираат да дојдат во Гевгелија, да се забавуваат и коцкаат, добиваат уникатна можност… Да го посетат “Electronic Casino SENATOR – Bazen” пред да се одлучат каде ќе појдат.

Електронското казино нуди повеќе од 90 слот машини од реномирани светстки брендови, и тоа:

  • Аматик
  • ЕГТ
  • Новоматик
  • како и 2 Алфастрит електронски рулети за 8 играчи.

Секоја слот машина е поврзана на локалниот џекпот со 4 нивоа!

  • МЕГАПОТ(Добијте до 250.000 ден со влог од 50 ден)
  • СУПЕРПОТ(Добијте до 100.000 ден со влог од 20 ден)
  • КЕШПОТ(Добијте до 25.000 ден со влог од 10 ден)
  • МИНИПОТ(Добијте до 5.000 ден со влог од 5 ден)

Секој електронски рулет е поврзан на локален џекпот со 2 нивоа!

  • СУПЕРПОТ(Добијте до 100.000 ден со влог од 500 ден)
  • МИНИПОТ(Добијте до 5.000 ден со влог од 100 ден)

И не само тоа. Покрај другото, во склоп на засега најголемото казино клуб на “SENATOR” достапни се и соби. 25 пространи и модерно опремени, по високи хотелски стандарди. Тие се климатизирани и располагаат со LCD телевизори со кабловска телевизија, работна маса и мини барови. Сите се со сопствено купатило, и бесплатен безжичен интернет. Собите се од отворен тип, на располагање и на корисниците на казиното, како и за другите гости.

Тимот на SeeInsideMK се заложи оваа локација да го засили присуството и интеграцијата на Google. Креиравме посебна локација за Казино, која ќе биде подобро индексирана кај оние кои пребаруваат Казина или поврзани зборови на Google. Ја оптимизиравме локацијата, со цел да добие повеќе органски кликови од конкуренцијата. Ја верификувавме, со цел да обезбедиме пристап за менаџментот на клубот. Поставивме соодветни фотографии и лого, со цел да биде уникатна и препознатлива.

Повелете, посетете го и Вие, од удобноста на Вашиот персонален компјутер или мобилен уред!

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment