Motel SENATOR

Виртуелна посета

Информации за проектот

Motel SENATOR – Гевгелија, Македонија официјално е првиот хотел во Гевгелија достапен и објавен на Google Maps. Благодарение на менаџментот на “Senator” – Македонија, кои ги следат светските трендови и потреби од поголема достапност на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, нашиот тим имаше чест да се погрижиме оваа локација да биде полесно пронајдена од сите потенцијални гости.

Посебен бенефит “Motel SENATOR” ќе очекува од корисниците на коридорот Е-75.

Мотел Сенатор ќе ве врати во златната ера на музиката. Ќе го искусите неговиот стил и фотографии од славните бендови од 60тите и 70тите кои се поставени низ целиот мотел.

За тие кои сакаат да ја истражат Гевгелија и да имаат уникатно искуство, центарот на Гевгелија е на само 2 км од мотелот!

А за тие кои сакаат да искусат вистински луксуз и забава, во склоп на мотелот го имаме најголемиот Сенатор клуб во Македонија, со повеќе од 90 слот машини од реномираните светски брендови како што се Аматик, ЕГТ и Новоматик,  Алфастрит електронски рулети и ЏЕКПОТ цело време!***

Мотелот нуди:

  • 25 целосно опремени соби
  • Бифе ресторан
  • Модерно електронско казино
  • Бесплатен и безбеден паркинг

Сите соби се климатизирани и се опремени со кабелска ТВ, мини бар и WiFi.

***Електронското казино нуди бесплатни пијалоци и храна за посетителите.

Благодарение на “Street View for Business” технологијата, потенцијалните гости можат да ја посетат локацијата и објектот виртуелно. Со тоа. Тие ќе се уверат во понудата на овој хотел. На овој начин, шансите “SENATOR” да биде нивен избор, се зголемуваат за 50%.

Менаџментот на овој хотел, сега може да користи уште една алатка. Имено Google My Business, ќе им овозможи да:

  • Следат аналитики на пребарувања и прнаоѓања
  • Одговараат на коментари од гости
  • Од каде корисници бараат насоки преку Google навигација до нивната локација
  • Колку повици и колку кликања на интернет страната добиле преку Google.

Посетете го и Вие, и запознајте се со понудата на “SENATOR”.

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment