Информации за проектот

“Electronic Casino SENATOR” – Штип, Македонија е официјално првото казино во Македонија, достапно на Google.

SENATOR” е бренд на електронски казина со повеќе од 55 локации низ Македонија. Распространето низ 16 различни градови, казината се достапни за секој жител на Македонија. Тие располагаат со повеќе од 750 слот апарати и 45 рулети. Со ова, “SENATOR” нуди можност и еднаква шанса за добивка за сите. За своите посетители – играчи, тие нудат бесплатен пијалак во текот на играта.

Топ игри во “Electronic Casino SENATOR”:

  • Hot Star – се игра со собирање на ѕвезди со 5 или 10 добитни линии. Оваа игра нуди широк спектар на добивки
  • Magic Scatter – е игра во која се добиваат до 20 бесплатни вртења со 3,4 или 5 исти симболи. Со добивање на бонус, оваа игра нуди и други бонус играња.
  • Wild Stars – ловење ѕвезди од небото. Оваа игра нуди 5 или 10 добитни линии.

Рулет:

Уште една возбудлива игра која “SENATOR” ја нуди е Европски Рулет. Тоа е игра која името го добила од францускиот збор “roulette” или мало тркало. Во оваа игра, има можност за повеќе начини на обложување. Играчите можат да се обложат на еден број, група на броеви, боја, или парен или непарен број. Возбудата започнува кога тркалото се врти во една насока а топчето во спротивната. По одреден период, топчето паѓа на тркалото во едно од 37те полиња.

Тимот на SeeInside.Mk имаше можност да го сними “Electronic Casino SENATOR” во Штип. Амбиентот беше воедно возбудлив и предизвикувачки. На ударна локација во Градски Трговски Центар – ГТЦ Штип, ова казино е лесно достапно за секој жител на Штип и околината.

Сега, секој корисник на Google, кој пребарува казина преку Google Maps или Search, лесно ќе го пронајде и “SENATOR” во Штип.

Потенцијалните посетители имаат можност да го посетат “Electronic Casino SENATOR” виртуелно.

Посетете го и Вие пред да се појавите таму!

Виртуелна посета

Локација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment