Информации за проектот

Уште една знаменитост која го карактеризира Пехчевскиот регион е Равна Река. Место каде што посетителите на Пехчево можат да се одморат и рекреираат.

Со цел полесно да го откријат и дознаат ова место, нашиот тим се погрижи да биде опфатено и презентирано на Google, како посетителите би можеле да ја испланираат нивната посета!

Погледнете го и вие од удобноста на Вашиот персонален компјутер или мобилен телефон!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment