Информации за проектот

Од богатиот предел на Пехчевскиот регион, издвојуваме уште една природна туристичка атракција.

Спиковски Водопади се обележани на Google Maps и објавени на Google Search, со цел потенцијалните посетители на Пехчево да знаат со што располага овој крај на Македонија.

Тие сега можат многу полесно да се одлучат дали да го посетат Пехчево, и да го испланираат своето патување во целост.

Посетете го и Вие од Вашиот персонален компјутер или мобилен телефон.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment