Информации за проектот

Google Street View for Business е услуга која овозможува на секоја бизнис локација, установа или знаменитост да се доближи до своите корисници.

“Општина Струмица“ е првата јавна установа која ги препозна можностите на овој проект и прифати да биде позиционирана, верификувана, снимена и објавена на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google, со единствена цена – да се претстави како отворена и транспарентна општина и сервис на граѓаните. Тие како и сите други кои имаат потреба да ја откријат оваа установа, можат да ја пронајдат на Google Maps и Google Search, и да ја посетат од било каде преку удобноста на нивниот персонален компјутер или мобилен телефон.

Повелете, посетете ја и Вие!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment