Информации за проектот

Со гордост Ви го претставуваме официјално првиот салон за убавина „Pleasure“ – Скопје кој беше снимен и објавен на платформите на Google.

Овој ексклузивен салон ги “отвори“ вратите за своите потенцијални клиенти, преку платформите на Google, за тие да го посетат пред да се појават таму, со цел да знаат што да очекуваат.

Ентериерот е воодушевувачки!

Посетете го и Вие.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment