Информации за проектот

Една од највозбудливите локации на “Vodafone” – Албанија, продавницата “Smart Store” е сега достапна преку светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот – Google.

За да дознаете зошто е возбудлива оваа локација, посетете ја преку Google виртуелно.

Виртуелна тура

Позиционирање и верификација на Google Maps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment