“La Terassa” – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Првиот кафе бар во Гевгелија кој е позициониран, верификуван, снимен и објавен на платформите на Google со виртуелна прошетка е “La Terassa” Со оглед на големиот број на патници кои транзитираат низ Гевгелија во летниот период, а имаат потреба да одморат и се релаксираат, “La Terassa” е една од препорачаните локации за…

Уни Паб – Кочани, Македонија

Информации за проектот Секогаш најголемото задоволство на нашиот тим е кога претставува прв бизнис во некој град или област, кој е снимен и објавен на платформите на Google. Во овој момент, тој бизнис е УНИ ПАБ од Кочани, позициониран на платформите на Google (Maps, Search и Google +), кој е достапен да биде посетен од…

Кафе Бар “КИМ“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Во градот каде чистиот воздух и тишината се главните карактеристики, постои место каде што можете да уживате во Вашето утринско кафе или да се забавувате во вечерните часови во прекрасниот Кафе Бар КИМ. Ова место Ви го претставуваме преку Виртуелна Тура изработена и објавена на платформите на Google, како и преку 360…

“Radio Bar” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Урбано место, уникатен амбиент и одлични забави се некои од карактериситките на “Radio Bar” – Тирана. Место кое секако треба да го посетите лично, за да се уверите. А претходно, посетете го виртуелна како би знаеле што да очекувате. Ви се допадна?Побарајте понуда

“Mon Cheri” бар – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Уште една добро позната локација (дел од позната франшиза во Албанија) – “Mon Cheri” бар, снимена и објавена на Google, со цел да се претстави на туристите кои ја посетуваат Тирана, каде тие можат да го испијат своето кафе. Погледенте и Вие! Ви се допадна?Побарајте понуда

“The Gallery Café” – Скопје

Виртуелната тураИнформации за проектот “The Gallery Café” е едно од најпопуларните кафулиња во нашиот главен град. Место каде со задоволство можете да го испиете Вашето кафе без разлика дали е утринско, пладневно или вечерно. Ни причинуваше голема чест да го снимиме и објавиме на Google платформите со цел да го посети секој корисник на Google…

“Sophie Caffe nr. 3” – Тирана, Албанија

Виртуелната тураИнформации за проектот Брендот Sophie е позната франшиза на кафе барови, која потекнува од Албанија и е оформена во 2013 година. Концептот на Sophie Caffe е создаден со цел барот да биде третото секојдневно опкружување на човекот, по домот и работното опкружување. За да го почустувате амбиентот на еден од Sophie баровите, посетете ја…