“Electronic Casino SENATOR – Disko” – Охрид, Македонија

Информации за проектот Електронско Казино SENATOR, со уште една атрактивна локација, се претставува на Google. Доказ дека реномираните брендови ја откриваат моќта на Google, кога е потребно да бидат лесно пронајдени преку најкористените алатки за интернет пребарување Google Maps и Google Search! Преку Google, пронајдете ја локацијата, побарајте насоки преку навигација, разгледајте ги фотографиите или…

“Electronic Casino SENATOR – NOEL” – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Electronic Casino SENATOR – NOEL”! Уште еден клуб на SENATOR, во срцето на Гевгелија, објавено на Google! Електронско Казино Сенатор – Ноел е клуб кој се наоѓа во центарот на Гевгелија! Сместен е во непосредна близина на гратското шеталиште. Тоа значи дека секој домашен или странски посетител кој се наоѓа во…

“Electronic Casino SENATOR” Bazen – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Electronic Casino SENATOR – Bazen”! Конечно, првото казино во македонскиот Лас Вегас (Гевгелија), објавено на Google! Супер е чувството да се учествува во спроведување на овој проект. На наше задоволство, се сретнавме со првиот Бренд на казина во Македонија, кои ја препозна потребата и го откри потенцијалот на Google. Поготово достапноста…

“Electronic Casino SENATOR” Astibo – Штип, Македонија

Информации за проектот “Electronic Casino SENATOR” – Штип, Македонија е официјално првото казино во Македонија, достапно на Google. “SENATOR” е бренд на електронски казина со повеќе од 55 локации низ Македонија. Распространето низ 16 различни градови, казината се достапни за секој жител на Македонија. Тие располагаат со повеќе од 750 слот апарати и 45 рулети.…