Стоматолошки Ординации во Македонија

Ву-Дент – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Препознавајќи ја потребата од подобро позиционирање на платформите на Google, Ву-Дент стоматолошката ординација се вклучи во проектот Google Street View for Business. Знаејќи дека најголемиот број пациенти кои имаат потреба од стоматолошки услуги се од соседна Грција, Ву-Дент е сега поблиску до нив. Сега потенцијалните пациенти можат да ја посетат ординацијата виртуелно,…

Ендомак – Гевгелија

Виртуелната тураИнформации за проектот Најголемиот приватен дентален центар во Македонија, снимен и објавен на Google платформите, од страна на нашиот тим. Потенцијалните странски пациенти, сега можат да се уверат во автентичноста на овој дентален центар, посетувајќи го виртуелно, а при тоа, шансите да се одлучат за Ендомак пред другите конкуретни, се зголемуваат за 50%. Погледнете…

Корона Дентал – Гевгелија

Виртуелната тураИнформации за проектот Корона Дентал од Гевгелија е приватна здравствена установа која успешно работи и се занимава со извршување на општо стоматолошки интервенции, ендодонција, хирургија, имплантологија, протетика и ортодонција. Ординацијата е основана во 2011 година, со тим кој постојано се надополнува и усовршува по најсовремени стандарди во земјава и странство. Располага со врвна стоматолошка…

Endomak Skopje

Ендомак – Скопје

Виртуелната тураИнформации за проектот Ендомак е стоматолошка клиника која се наоѓа во Скопје. Сместена е на ул. Владимир Комаров во Аеродром, веднаш позади “Палма”. Тука секогаш ќе бидете пречекани од врвно обучени стоматолози кои безрезервно ќе се посветат на здравјето на вашите заби. Ординациите на ЕНДОМАК се модерно уредени и ги задоволуваат највисоките стандарди за просторно…