“CW Forton” – Скопје, Македонија

Информации за проектот Чест и задоволство ни е да ВИ ја претставиме првата агенција за недвижности во Македонија, која беше вклучена во проектот Google Street View for Business! Станува збор за "CW Forton" која е членка на групацијата "CUSHMAN & WAKEFIELD", и сега е достапна да биде пронајдена на Google, за секој корисник на светскиот…

Микеи Интернационал – Скопје, Македонија

Информации за проектот По реновирањето на првиот бизнис кој беше снимен и објавен на Google во РМ, потребно беше да се освежи и виртуелната тура. За тоа се погрижи тимот на SeeInside.mk Погледнете како денес излгеда "Micei International" Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Albania Leasing” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светските трендови покажуваат дека најдобриот начин за една компанија да ја изгради довербата со своите идни клиенти е проектот на GOOGLE - Street View for Business. Услуга која ја обезбедивме за "Albania Leasing", со цел нивните идни клиенти да бидат сигурни дека ќе соработуваат со автентична компанија. Посетете ги од Вашиот персонален…