“La Terassa” – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Сместен веднаш до најфрекфентниот граничен премин во РМ, кафе барот “LaTerassa” е подготвени да понуди релаксирачки престој на сите странски и домашни патувачи. Со цел овие патувачи да видат што нуди “LaTerassa”, нашиот тим се потруди овој кафе бар да биде поблиску до потенцијалните посетители, и го сними и објави во 360…

“Radio Bar” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Урбано место, уникатен амбиент и одлични забави се некои од карактериситките на “Radio Bar” – Тирана. Место кое секако треба да го посетите лично, за да се уверите. А претходно, посетете го виртуелна како би знаеле што да очекувате. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

Кафе Бар “КИМ“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Во градот каде чистиот воздух и тишината се главните карактеристики, постои место каде што можете да уживате во Вашето утринско кафе или да се забавувате во вечерните часови во прекрасниот Кафе Бар КИМ. Ова место Ви го претставуваме преку Виртуелна Тура изработена и објавена на платформите на Google, како и преку 360…

Уни Паб – Кочани, Македонија

Информации за проектот Секогаш најголемото задоволство на нашиот тим е кога претставува прв бизнис во некој град или област, кој е снимен и објавен на платформите на Google. Во овој момент, тој бизнис е УНИ ПАБ од Кочани, позициониран на платформите на Google (Maps, Search и Google +), кој е достапен да биде посетен од…